Τόσοι τουλάχιστον καταγράφονται στην ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ
https://www.odke.gr/index.php?r=association%2Findex
Προσπαθήσαμε λοιπόν να βρούμε ποιός είναι ο πιθανός τρόπος για να επικοινωνήσουμε με κάθε σύνδεσμο ξεχωριστά.
Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι κάθε σύνδεσμος έχει τον δικό του τρόπο – σίγουρα προκύπτει από τις ανάγκες του – είτε είναι παραδοσιακά μέσω email, είτε είναι μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω Facebook. Υπάρχουν και κάποιοι σύνδεσμοι που διαθέτουν μόνον τηλέφωνο επικοινωνίας. Κάποιοι σύνδεσμοι επίσης διαθέτουν προσωπικά – πιθανότατα - emails.
Είμαστε χαρούμενοι αφού διαπιστώσαμε ότι δεν θα χρειαστεί κάποιος σήματα καπνού για να επικοινωνήσει με τους συνδέσμους.
Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να πάρουμε πληροφορίες, μέσω των παραπάνω, για κάθε σύνδεσμο ξεχωριστά.
Γενικά, από όσους συνδέσμους διέθεταν ιστοσελίδα ενημερωθήκαμε επαρκώς. Οι βασικές πληροφορίες υπήρχαν, οι διαιτητές στην θέση τους ονομαστικά και ανά κατηγορία – στους περισσότερους – (παιδιά ανανεώστε τους πίνακες).
Όσοι σύνδεσμοι διέθεταν Facebook, μια χαρά. Η πρότασή μας βέβαια είναι να δημιουργηθούν “κλειστά” groups και να συμμετέχουν μόνον μέλη του συνδέσμου. Εάν στα groups αυτά υπάρχουν προπονητές, παράγοντες και αθλητές – που υπάρχουν σε όλα – παύει να είναι ένα εργαλείο του συνδέσμου.
Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα ασχοληθούμε ειδικά με τους μεγάλους συνδέσμους των περιοχών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας, Πάτρας, Κρήτης και Πειραιά, αλλά και με μικρότερους και θα προσπαθήσουμε να εξερευνήσουμε τις ιστοσελίδες τους και πιθανόν να προτείνουμε σημεία που θα είχαν την δυνατότητα να βελτιώσουν ή και να διορθώσουν σε σχέση με το περιεχόμενό τους.
Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε ειδικά στην ιστοσελίδα του ΣΕΔΚΑ http://www.sedka.gr την οποία θεωρούμε “πρότυπο” και ανάλογη της αξίας και του μεγέθους ενός μεγάλου οργανισμού (παιδιά το Πάσχα μας άφησε).