Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ο ΣΕΔΚΑ σε κρίση. Η επιβεβαίωση


Εμείς είχαμε επισημάνει ότι ο ΣΕΔΚΑ είναι σε κρίση. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

Η ουσία αλλά και η επιβεβαίωση της κρίσης αυτής εντοπίζεται στα παρακάτω, έτσι όπως αυτά προκύπτουν από την χθεσινή μηνιαία συγκέντρωση του ΣΕΔΚΑ:



- Η επιστολή παραίτησης του Γ.Γ. του ΣΕΔΚΑ κοινοποιήθηκε στα 7 μέλη του Συμβουλίου. Γνώση επομένως για το περιεχόμενό της είχαν αυτοί και ο ίδιος ο Γ.Γ. Στέφανος Παπαθανασίου.
Η δημοσιοποίηση “μέρους” της επιστολής έγινε από το gossip blog “Γκρίζοι Λύκοι”.
ΠΩΣ;

- Ο Γ.Γ. της ΟΔΚΕ Παναγιώτης Ντάβαρης χαρακτήρισε “απαράδεκτη και θλιβερή” την εικόνα του ΣΕΔΚΑ.
Ο Γιώργος Αναστασίου, πιο περιγραφικός, χαρακτήρισε την εικόνα του ΣΕΔΚΑ “μπουρδέλο”, μια έκφραση όμως την οποίαν ανεκάλεσε άμεσα και την αντικατέστησε με την λέξη “χάβρα”.

- Αποκαλύφθηκε η ύπαρξη εγγράφου με ονόματα διαιτητών, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως “ανεπιθύμητοι”. 
Το έγγραφο, κατά τα λεγόμενα στην συγκέντρωση, είναι στα χέρια υψηλά ιστάμενου παράγοντα του αθλήματος του μπάσκετ. 

Αξία έχει το ότι όλοι οι διαιτητές που αναφέρονται στο έγγραφο αυτό, διατηρούν, κατά την άποψη όποιου το συνέταξε, φιλική ή συγγενική σχέση με ανεπιθύμητα για τον παράγοντα αυτόν “πρόσωπα”.

Χαρακτηριστικό, αλλά και “πρωτοφανές”, είναι ότι ουδείς αμφισβήτησε την ύπαρξη του εγγράφου αυτού. Αντιθέτως επιβεβαιώθηκε.

Και όπως αντιλαμβάνεστε, ίσως την μικρότερη σημασία έχει ποιος είναι αυτός που το δημιούργησε ή αυτός που το παρέδωσε. Απλώς υπάρχει. Γιατί υπάρχει;



Εάν τα προηγούμενα δεν σηματοδοτούν κρίση, τότε τι;