Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιος "κρύβεται" πίσω από το blog (updated 21.09.2021)



Ποιοι είσαστε;
Ποιος "κρύβεται" πίσω από το blog;


Είναι οι συνηθισμένες ερωτήσεις που λαμβάνουμε μέσω μηνυμάτων.
Τις απαντήσεις δίνει το περιεχόμενό μας.  


Δεν κάνουμε καμμιά πρωτοτυπία.

- Μας αρέσει το άθλημα του basketball και ιδιαίτερα το κομμάτι της διαιτησίας του, μέσω των κανονισμών παιδιάς.

- Αναλύουμε φάσεις και επεξηγούμε τον κανονισμό.

- Καταθέτουμε τις απόψεις μας και ίσως κάποιες φορές δίνουμε τροφή για σκέψη, προβάλλοντας αυτονόητες ενέργειες Συνδέσμων διαιτητών, τοπικών ενώσεων Σωματείων, της Ο.Δ.Κ.Ε. και της Ε.Ο.Κ.  

- Υπάρχει άφθονο πρωτότυπο υλικό "εκπαίδευσης" των διαιτητών 

- Στην ενότητα "post game" γίνεται ανάλυση των φάσεων αγώνων μέσω videos, τους οποίους επιλέγουμε από όλα τα πρωταθλήματα της Ελλάδας.
Επίσης, στην ίδια στήλη, περιλαμβάνονται οι δύσκολες αποφάσεις με videos, από περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται "κρίσιμες" και ως εκ τούτου έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας ως προς την απόφασή τους.

- Στην ενότητα "media" αναπαράγουμε κάθε είδηση που δημοσιεύεται στα sites και αναφέρονται σε περιεχόμενο που αφορά στην διαιτησία του basketball. 
Δεν παίρνουμε "θέση" στα δημοσιεύματα και σεβόμενοι τους κανόνες, αναφερόμαστε στην ιστοσελίδα και δίνουμε link για να διαβάσετε το αρχικό άρθρο.

- Τέλος υπάρχουν και οι άκρως επιτυχημένες χιουμοριστικές μας ενότητες "LUCIFER", "JOKER", "50 αποχρώσεις του γκρι", "Κοκοκο-Παπαπα", "I.R.S.", "La Casa del Catarsis", όλες ξεχωριστές και κυρίως "ειδικού σκοπού"...

- Το Facebook page "Ο Κόσμος του Έλληνα Διαιτητή" είναι προσβάσιμο σε όλους. 
Και είναι απόλυτα διαφανές. 
Ακολουθεί την πολιτική του Facebook όσον αφορά στα σχόλιά σας.

Κάνουμε το αυτονόητο. 
Και κυρίως:
- Δεν "παραπληροφορούμε" σε σχέση με την "αποτύπωση" των κανονισμών παιδιάς. 
- Δίνουμε υπεύθυνες απαντήσεις στα videos των φάσεων.
Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε βέβαιοι ότι θα παρενέβαινε η Ο.Δ.Κ.Ε. για να μας διορθώσει.
- Στηρίζουμε κάθε έννομη πράξη που αφορά στον χώρο της διαιτησίας και είμαστε απέναντι σε οτιδήποτε συμβαίνει και αντιτίθεται σ' αυτό.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους, είναι μηνύματα ευχαριστιών για την ενημέρωση και την "εκπαίδευση" που προσφέρουμε.

Δεν θα βασιστούμε ποτέ σε "πληροφορίες" για την αύξηση των clicks, αφού δεν έχουμε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας.
Δεν θα χειραγωγήσουμε διαιτητές.
Δεν θα "αναλωθούμε" ποτέ με συζητήσεις που αφορούν στον στοιχηματισμό.
Δεν μας ενδιαφέρει να σας δώσουμε ως πληροφορία για ό,τι πρόκειται να συμβεί – θα μπορούσαμε – αφού σεβόμαστε και πιστεύουμε ότι "τα εν οίκω μη εν δήμω". 

Το επίπεδο των αναγνωστών μας είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Για να γίνουμε ακόμη πιο ξεκάθαροι: 
Δεν θέλουμε να μας διαβάζουν όσων ο νους ζητά να τραφεί από τροφή που υπερβαίνει κάθε τι που έχει έστω και ψήγματα ανηθικότητας και παρανομίας.
Μας αρκεί έστω και 1 αναγνώστης που δεν είναι κάτι από αυτό, αφού η δική μας καρδιά είναι σεξουαλικό όργανο που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ικανοποιήσει τις ανάγκες της.

Σας καλούμε να κάνετε "like" στο Facebook page “Ο Κόσμος του Έλληνα Διαιτητή” στο οποίο θα βρείτε αρκετές φορές και περιεχόμενο bonus που δεν θα υπάρχει στο blog.


Ας επωφεληθούμε όλοι από την προσπάθειά μας αυτή. Αθλητές, Προπονητές, Διαιτητές, Παράγοντες και Φίλαθλοι.