Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Έχεις "Γράμμα" 26.09.2021

         Ο Κόσμος των Ελλήνων Διαιτητών


Κάθε Κυριακή συγκεντρώνουμε τα εκπαιδευτικά εκείνα άρθρα που είχαν τα περισσότερα views και σας τα παρουσιάζουμε. 
Εσείς δεν κάνετε τίποτα περισσότερο από το να πατήσετε στο link του τίτλου. 
Καλό διάβασμα!

Η κακή αθλητική συμπεριφορά, τόσο από τους ενεργούς συμμετέχοντες, όσο και από τους θεατές, τείνουν να θεωρούνται απλά ως μέρος των πρωταθλημάτων και παραδοσιακά αποδεκτό κομμάτι του αθλητισμού.
Ενώ όμως ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι υγιής και διασκεδαστικός, η αδικία και η έλλειψη σεβασμού – το λιγότερο – δεν είναι απαραίτητα αποδεκτά οποιουδήποτε αθλητικού διαγωνισμού.

Κάθε άτομο ξεχωριστά πρέπει να γνωρίζει τον αντίκτυπο που έχει η δράση του ή η αδράνειά του όσον αφορά στην κακή αθλητική συμπεριφορά προς κάθε εμπλεκόμενο.
Η κακή αθλητική συμπεριφορά όμως, φαίνεται να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα σε ορισμένα επίπεδα από ό,τι σε άλλα και ορισμένες ομάδες – κατηγορίες ανθρώπων, υποκινούν τα περισσότερα από τα ζητήματα που προκύπτουν.