Το ιστολόγιο λειτουργεί στο περιβάλλον του Google Blogger και ο Blogger χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με την περιήγηση στο ιστολόγιο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Τι θα σφυρίζατε; (15-11-2020) - Απάντηση

Ο Κόσμος των Ελλήνων Διαιτητών


Σας ζητήσαμε να δείτε αυτό...

Η Κίτρινη Ομάδα κάνει προθέρμανση στο δεξιό καλάθι όπως κοιτάμε την οθόνη και η Κόκκινη Ομάδα στο αριστερό. 

Στην αναπήδηση για το ξεκίνημα του Αγώνα, οι παίκτες μπερδεύονται και πηδάνε ανάποδα... 

Μόλις η μπάλα γίνει ζωντανή, ακόμη και εάν δεν έχει γίνει η αναπήδηση σωστά, οι δύο ομάδες θα πρέπει να παίξουν σύμφωνα με την διάταξη που έχει καθοριστεί από την αναπήδηση ή να σταματήσουν μόνοι τους ή να σταματήσουν τον Αγώνα αμέσως οι Διαιτητές. 

Ο χρόνος που πέρασε, οι πόντοι που σημειώθηκαν, τα φάουλ που διαπράχθηκαν πρέπει να παραμείνουν έγκυρα και το παιχνίδι μετά τη διακοπή θα πρέπει να ξαναρχίσει με τις ομάδες τοποθετημένες σωστά, στην αντίστροφη θέση από αυτή που βρίσκονταν όταν διακόπηκε ο Αγώνας... 

Το κλιπ έχει πολλά ειδικά χαρακτηριστικά: 

- Ο Αγώνας συνεχίζεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ενώ έχουν γίνει αμέτρητα λάθη. Το καλάθι από τον 9 Κίτρινο (στα δεξιά) είναι στο δικό του καλάθι, οπότε οι δύο πόντοι πρέπει να καταλογιστούν στον Αρχηγό της Κόκκινης ομάδας. 

- Ο Αγώνας σε εκείνο το σημείο έπρεπε να σταματήσει και να αποκατασταθεί η σωστή κατεύθυνση επίθεσης: η Κίτρινη Ομάδα προς το δεξί καλάθι και Κόκκινη Ομάδα προς το αριστερό καλάθι. 

- Το ρολόι του παιχνιδιού θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τη στιγμή της διακοπής, το σκορ θα είναι 00 για την Κίτρινη Ομάδα και 02 για την Κόκκινη Ομάδα, και η μπάλα θα δοθεί για επαναφορά μετά από καλάθι  στην  Κίτρινη Ομάδα (από την τελική γραμμή στο δικό της καλάθι, το αριστερό) με 24 "στο χρονόμετρο των 24".